Relaxa

Godmorgon,

Vilken skillnad det är att vara hemma själv med pojkarna.. Jag blir så bortskämd på nätterna när M är hemma för då hjälper han mig så mycket, men nu när han varit borta så blir det plötsligt väldigt lite sömn igen. Oskar vaknade kl 05.20 och började gråta för att pappa inte var hemma och då var det omöjligt att få honom att somna om igen. Så det blev väldigt tidigt i morse med en del uppvak under natten med Adam.. Så man kan lugnt säga att dagarna är bättre när man är två föräldrar i hemmet!

Igår hade vi i alla fall en så himla relaxad dag hemma hos mina föräldrar. Vi kom dit vid lunchtid och då hade dom fixat ihop lite mat som vi åt. Sen efter det så badade vi jacuzzi med pojkarna och sen la jag mig i hängmattan och chillade.
Det kändes verkligen som att man fick ladda upp batterierna inför veckan (dock tog batteriet slut redan i natt, hehe) och jisses vad jag älskar att bo så nära mina föräldrar. Jag är så glad över att det blev som jag tänkt mig när vi flyttade till Sverige. Att få ha möjlighet att träffa mamma och pappa när jag vill känns så himla bra och något som jag trivs så bra med.
Idag har jag en sista ledig dag med barnen så då tänkte jag försöka vara ute så mycket som möjligt och sen, om jag känner mig rätt, så blir det nog en promenad till vårt andra hem ;)

Gillar

Kommentarer