Reparera skadade toppar

Jag sa till frisören att jag önskade att fadea ut min utväxt så att mitt naturliga hår kan växa ut utan att det blir en skarp linje. Hon var jätteduktig och förstod precis vad jag menade. Jag sa att det sista jag ville var att få gult hår eller att det skulle kännas varmt och gyllene och då sa hon att vi inte gör något med det blonda utan låter det vara och så la vi en mörk färg i botten som så småningom kommer att tvättas ut. Hon sa också till mig att det var viktigt med att fortsätta vårda håret hemma så därför köpte jag hela serien från Kerastase *KLICK* som är till för att behålla ett kallt och fint blont hår. Hittills älskar jag produkterna och just nu kan ni klicka hem dom till 20% här:
Sist jag klippte mig så blev det alldeles för kort och efter det har jag saknat att ha lite längre hår som jag kan sätta upp i tofs så därför bestämde vi att bara toppa lite grann och få bort det slitna. I min lugg så har det slitits av rätt så mycket på grund av blekningen, så jag köpte en treatmentserie från Olaplex som jag har hört så mycket positivt om. Ni finner kitet >HÄR< (eller klicka på bilden nedan).
Olaplex produkter jobbar med att reparera skadat hår och det är just precis det jag behöver just nu! Så förhoppningsvis kommer mina skadade hårstrån läka ihop sig och växa sig starka så att jag kan få ett litet längre svall framöver. Om min graviditet är lika positiv för håret denna gången som det var med mina förra graviditeter så kommer håret snart att växa som ogräs, så jag håller tummarna på det!

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Håret blev jätte fint.. men hur blir kerastase i håret, skiftar de något i lila , blå hållet efter man haft i de i håret? Upplever annars att många produkter som ska dämpa de gula o guldiga att de ljusaste går åt de blåa hållet efter man haft i de i håret.
susannajungblom
,
Nej det är precis det som jag tycker att till exempel Fudge kan göra som jag använde förut. Men blonde serien från Kerastase är mildare om du förstår. Så det lämnar håret kallt och fint utan missfärgade skiftningar 😊
Maria
,
Oki, de låter bra, ska nog testa de..