Resa utomlands

Jag vet att det är många som har börjat resa igen och att det är fullt möjligt att göra det, så därför kanske inte den här "klagan" är okej för mig att göra. Men jag måste ändå. Haha,. För våran del så känns det inte aktuellt att resa med barnen då det inte känns rätt. Det känns inte bra att behöva sätta sig på ett flygplan med munskydd och att behöva sätta på barnen dessa skydd dessutom skulle ju ge dom men för livet. Det känns inte naturligt eller något som jag vill utsätta barnen, eller mig själv för om jag ska vara helt ärlig.

Nu börjar ju vädret bli bättre här hemma så vi får försöka njuta så gott det går av den miljön vi lever i. Men jag måste erkänna att jag längtar som tusan tills vi kan åka till mina föräldrars hus i Spanien igen.
Eller att bara få komma till ett vackert land som har kristallklart vatten, värme dygnet runt och en härlig ny miljö att utforska. Jag längtar verkligen tills allt är tillbaka till det normala igen så att vi kan fortsätta upptäcka världen tillsammans med våra pojkar.
Men tills dess får vi nöja oss med sjövattnet som har en aning grumligare färg ;)

Hur tänker ni kring utlandsresor och att resa generellt nu med barn? Det hade varit intressant att veta hur andra tänker då det verkar vara väldigt delade åsikter och tankar kring ämnet..

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Instämmer! Vi saknar ochså att resa men skulle aldrig sätta mig i ett flygplan heller . Får vänta tills detta gått över! Vi reser annars 2ggr per år till Teneriffa o Mallorca!
Anna,
Vi håller oss inom Sverige. Vi inte "fastna" utomlands likt så som det var i våras. Och vill inte fundera över smitta, handtvätt, munskydd och flygningar när jag är på semester. Blir svårt att slapna av. Kram Anna
blogg.loppi.se/frumagnolia/
susannajungblom
,
Håller med dig
susannajungblom
,
Eller hur..
susannajungblom
,
Smart tänkt 😊
M
,
Pandemin är inte över. Det är ökade fall i utlandet nu. Bla spanien och Grekland. Absolut inte värt det just nu.
Hoppas ni har bra semester. Fina bilder.
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Jag vet.. hemskt egentligen att inte folk tar det på allvar och stannar hemma..
nouw.com/susannajungblom