Resten av veckan

Godmorgon,

Idag vaknade vi upp efter en väldigt jobbig natt. Båda barnen har varit vakna om vartannat och vi (mest M) har fått väldigt lite sömn. Dom är med andra ord inte helt 100% friska verkar det som och dessutom har vi fått höra att det går magsjuka på förskolan. Så därför bestämde vi att barnen skulle få vara hemma med oss resten av veckan.
Det blev lite pusslande med vi fick ihop det till slut. Jag börjar jobba 15.40 idag och har barnen med mig tills jag börjar och innan dess kommer M hem. Sen är han hemma till imorgon eftermiddag och då kommer jag hem. Sen på torsdag så ska vi på 2årskontroll med Oskar och efter det åker vi till Sverige och är där hela helgen. Så det passade egentligen helt fin att ha barnen hemma hela denna veckan och ett stort plus är ju att dom förhoppningsvis slipper den där hemska magsjukan som går.
Vi sitter just nu i denna stund och äter frukost. Barnen har fått dilla på småyohurtar och äter den ena efter den andra med bananskivor till. Själv sippar jag på min kaffe och försöker vakna till liv. Jag ska försöka få gjort en herrans massa idag samtidigt som jag är med barnen, men det kommer att gå alldeles suveränt eftersom dom är så självständiga och alltid leker och har så kul med varandra! :)

Gillar

Kommentarer