Så himla, himla glad!

Hej gänget!

Hur är läget?

Själv har vi det så himla underbart och dom senaste dagarna har jag mått bättre än på länge!

Det har varit underbart väder, vi har varit lediga och inte nog med det har vi firat både alla hjärtans dag och min och Ms 9 årsdag! Tänk att vi har varit tillsammans i hela nio år. Visst känns det rätt så länge, men samtidigt har allting gått så snabbt. Här är vi nio år senare, gifta, tre barn, eget företag tillsammans, världens finaste lägenhet och allt vi någonsin kunnat drömma om. Jag är så lycklig och just här och nu kunde jag inte ha det bättre och att jag får möjlighet att dela allt det här med världens mest underbara man är ju bara ofattbart bortskämt. Gaaah, ibland vill jag bara skrika ut för att jag är så himla, himla glad!

Imorgon är det tisdag och det är en av våra favoritdagar - fetisdagen! Hur coolt är det inte att vi har en egen dag för att fira semlans dag och alla i familjen ÄLSKAR semlor!

Filip ville att vi skulle baka egna semlor med Nutella i, men eftersom jag är rätt så kräsen med mina semlor så vill jag inte riskera att baka några som inte blir bra, så därför köper vi på konditori och min ska det banne mig vara mandelmassa i! ;)

Vad tycker du om semlor? Hiss eller diss? Med eller utan mandelmassa?

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,

Så fina bilder!


nouw.com/matildakz
SusannaJungblom
SusannaJungblom,