Så stylar jag mitt korta hår

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon, Idag känner jag mig aningen bättre än vad jag gjorde igår. Det sitter fortfarande i halsen dock vilket är lite irriterande, men antar att det kan vara länge så det får man väl bara leva med. Oskars penicillin är slut nu vilket jag tycker är lite konstigt. Jag skrev ju om att det var jobbigt för oss att få i han 5ml fyra gånger om dagen så jag ringde till läkaren och sa att jag behövde ett annat alternativ och fick istället utskrivet droppar. TIPS till alla småbarnsföräldrar därute som inte får till att ge mixkur!! Dessa droppar var räddningen för oss och Oskar klarar till och med att ta dropparna själv eftersom det är en så liten dos som ska sväljas. Istället för 5ml så behöver han bara ta 0,75ml. Det som jag dock tycker är lite konstigt är att han skulle ta mixkuren i 10 dagar medan hans droppar redan har tagit slut? Så jag ska ringa doktorn så fort dom öppnar för att höra om det stämmer eller om vi måste hämta mer medicin på apotek. Han är ju inte helt 100 än så jag tycker det verkar lite konstigt. Aja, nog om våra förkylningar och till något helt annat. Jag har ju glömt att visa er mitt hår från sist jag var hos frissan.
Som vanligt blir jag ju inte nöjd när jag är färdig hos frisören. ALDRIG ska jag understryka. Det är som att frisören inte förstår min vision och det irriterar mig alltid när jag går därifrån. Denna gången blev håret klippt för kort och jag var tvungen att s��tta i extension hårclips framme i luggen för att inte bli totalt missnöjd. Så med dom i känner jag att jag att det blev lite närmare av vad jag hade tänkt mig. Som tur är så växer ju håret ut igen. Med bra styling däremot är jag faktiskt rätt så nöjd och om man använder rätt produkter så blir det ungefär så som jag föreställt mig det. Det kan ju också vara så att det tar lite tid att vänja sig vid en ny frisyr och hårfärg när man gör lite dramatiska ändringar hos frisören. Men, från och med nu kommer jag seriöst att ta saken i egna händer. Jag är ju trots allt rätt så duktig på att få saker och ting som jag vill ha det när jag gör det själv. Detta är både min svaga och starka sida som jag är fullkomligt klar över - att jag tror (vet) att jag kan allt bäst själv! ;)

Värmeskydd *KLICK* - Saltspray *KLICK* - Lockkräm *KLICK* - Hårspray *KLICK*

För att styla mitt hår så använder jag ALLTID ett värmeskydd från GHD. Detta luktar väldigt gott och hjälper till att skydda håret när jag lockar det. Sen sprayar jag i ett saltvattenspray i håret som ger mig volym och som hjälper till att inte göra finishen sådär perfekt, utan lite busigt. Efter det tar jag i en lockkräm med avancerad värmeaktiveringsteknologi som ger en intensiv återfuktning och aktiverar "lock-minnet" så att lockarna håller sig studsiga och frizz-fria i timmar. Arganolja och proteiner återfukttar, reder ut och tämjer lockarna så att de håller sig mjuka och rörliga. Och sist men inte minst hårsprayen som luktar himmelskt gott och gör att frisyren håller i oändligheten ;)
Hårklippsen fungerar superbra och dom har jag klippt själv och satt in i luggen och kan ta ur och i så mycket jag vill. Finns i flera olika färger och längder >HÄR<. Sen är det väl ingen hemlighet att jag alltid använder silverschampo när jag duschar?

Gillar

Kommentarer