Samsovning och pannkaksfrukost

Godmorgon,

I natt har jag fått sova med mina små älsklingar. 00.00 kom Filip över och knackade på min axel och ville att jag skulle hålla om honom. Förmodligen hade han drömt och vaknat på natten och ville inte somna om själv. Sen vid 04 kom Oskar och gjorde det samma. Så där låg jag som en packad sill mellan mina små sprattlande goingar. Mysigt, men tyvärr sov jag inte så bra. Lustigt det där då vi trodde att vi skulle få mer plats i sängen när vi köpte en 210*210 säng, haha. Jag skulle snarare vilja påstå att när pojkarna sover med mig så lägger dom sig på varsin sida av mig vågrätt med fötterna sparkandes mot mig. Jättemysigt ;)
När dom sen ville upp och hoppa vid 06 så tänkte jag att det var lika bra det. Så vi gick upp och jag gjorde en kaffe på starkaste styrkan. Filip säger alltid "Mamma, är det koffein i? Det gillar inte bebisen" när jag ska dricka en kopp. För i början när jag blev gravid så mådde jag så illa att tanken på att dricka en kopp kaffe på morgonen gjorde mig spyfärdig. När Filip då frågade mig varför jag inte drack kaffe längre så svarade jag att man inte ska dricka det då det är koffein i och det vill inte bebisen ha. I och för sig sanning, men i små mängder är det ju helt ok. Svårt att få lilleman att förstå det nu dock så han får tro att jag dricker koffeinfritt. Han är ganska gullig dock när jag ska köpa en kaffe på stan och påpekar "Ja. men hon ska inte ha något koffein i!"
Till frukost idag blir det pannkakor. Som ni vet så var barnens farmor här härom dagen och då hade hon med sig en stor burk med hemmagjord jordgubbssylt som smakar himmelskt gott. Till den sylten måste man ju såklart ha pannkakor, för det fick dom också smaka på när hon var här. Så idag skulle jag försöka mig på att steka någorlunda lika goda pannkakor som farmors. Det gick sådär, men dom dög i alla fall!
Pojkarna är spända inför dagen för idag ska vi cykla till stan och kolla på paket. Vi får se vad vi hittar, men något litet ska vi nog se att vi får köpt hem. Sen är det ju nästan minst lika roligt att komma hem och slå in paketet i presentpapper och göra det fint.

Det är så kul att se dagarna genom barnens ögon eftersom dessa små ärendena som jag ser som måsten, blir roliga och händelserika för dom. Det gör det så himla mycket roligare även för mig. <3

Gillar

Kommentarer