Se så håret växer!

Sorry mina vänner men idag har jag totalt glömt bort bloggen! Jag trodde att jag var inne och skrev förut men jag måste ha glömt av det sen trots allt.
Just nu är det så mycket som försegår i mitt liv att jag har lite svårt att hinna med allt som jag måste få gjort. Idag har jag varit iväg på en grej som jag inte kan prata om just för tillfället och därför blir det också lite svårt att blogga om dagen om ni förstår vad jag menar.
På tal om något helt annat så såg jag nu när jag sitter här och tar bilder på mig själv att mitt hår har växt en hel del sen jag klippte det! Om ni kommer ihåg så klippte jag ju håret upp över axlarna och det ser nästan ut som att det växt närmare en decimeter sen dess. Coolt! Jag tror nog faktiskt inte att jag kommer att klippa det kort igen, utan kommer att låta det växa en liten bit till. Jag saknar inte mitt jättelånga hår, men lite halvlångt hade varit fint så att det blir lättare att sätta upp håret i frisyrer. Knasigt det där att man aldrig blir nöjd, eller vad tycker ni? Är ni nöjda med era frisyrer eller hur ofta ändrar ni färg och längd? :)

Gillar

Kommentarer