Semester i November

Godmorgon mina vänner,

Hoppas ni har sovit gott. Själv somnade jag på soffan igår vid åttatiden och rullade sen över i sängen vid 20.30. Var rätt så utmattad efter en rätt så heavy arbetsperiod. Klockan ringde sen vid 04.00 och nu sitter jag på flygplatsen och väntar på att eventuellt få flyga. Allt är möjligt idag, kan även hända att jag hänger här hela dagen och då ska jag ta tillfället i akt och plugga.

Satt och kollade igenom bilderna från Kroatien som jag fortfarande inte publicerat så här kommer helt enkelt lite snaps som aldrig visats.
Härligt med sol och sommar. Vi har ju, som jag har nämnt för er tidigare, semester i November. Mina föräldrars hus i Spanien får nog vänta för det tar längre tid än vad vi trott med att få allt klart för inflytt. Så istället tänkte vi dra någon annanstans, men så vet vi inte helt vart..

I november så är det ju rätt så grått och trist överallt om man åker någon timma bort, så om man vill få det riktigt fint så måste man åka lite längre och det vet jag inte om jag orkar. Hmm. Någon som har en idé på vad vi kan hitta på?
  • Resor

Gillar

Kommentarer