Semestra själv med barn?

Godmorgon,

Imorse åkte M till Tyskland på jobbresa och kommer vara borta tills imorgon. Kanske verkar konstigt för många, men jag saknar honom redan och längtar så himla mycket tills imorgon när jag får hämta han på flygplatsen!

Idag är det lite aktiviteter på förskolan igen så jag ska dit och hjälpa barnen att leta efter påskägg tillsammans med alla andra barn och föräldrar. Det blir fika och lite annat smått och gott också.
Det är liiiite kallare här än vad det var i Sverige. I helgen kunde vi ju gå utan jacka, men här var det -1 imorse så jag tror vi får klä på oss overaller under dagen då det är påskletning. Bilderna ovan är alltså, som ni kanske kan förstå, från i helgen ;)

Under dom kommande veckorna är det lite oklart vad vi ska göra. Barnen har semester från förskolan resten av April månad så vi tänkte kanske åka på en liten resa. Men vart och med vem återstår att se. M måste jobba, så förmodligen blir jag själv med barnen. Är det någon som har tips på vad man kan hitta på? Ska jag vara ärlig så känns det lite småläskigt att åka någonstans själv med pojkarna, men samtidigt så har jag ingen lust att vara instängd här i den lilla lägenheten i Norge. Så, alla tips är välkomna!

Gillar

Kommentarer