Semlefika och färsk frukt

Godmorgon,

För någon helg sen så var vi hemma hos min bror och hans familj, som ni kanske kommer ihåg, och då blev vi bjudna på semlor. Hur gott är inte semlor? Kan vara en av dom godaste bakelser som finns! Dock är inte barnen så förtjusta utan dom tycker det är godare med bär och frukt. Bra det eftersom det är rätt så mycket nyttigare än grädde och mandelmassa ;)
Idag tänkte jag ha barnen hemma, men så såg jag att Filip hade möte med logopeden som hjälper honom med uttal och eftersom han inte ska missa några av dessa dyrbara tider så får han gå till förskolan och så har jag lite egentid med Oskar. Kan vara mysigt det också. Känns nästan inte som att jag är själv med barnen var för sig någon gång, utan vi hittar alltid på saker tillsammans allihopa. Så idag får Oskar vara hemma med mig och imorgon får Filip vara hemma. Det blir perfekt!

Jag har lite ärenden som vi måste få gjort. Bland annat gå till posten och köpa bubbelplast till flyttpackningen. Tänkte att det kunde vara mysigt att gå och äta lunch på stan också så vi får se om vi kanske gör det mellan ärendena.

Hoppas att ni får en fin onsdag så ses vi ikväll igen. Kramar S

Gillar

Kommentarer

Stina Holmlund,
Det där såg riktigt gott ut
stinamedfamilj.vimedbarn.se