Seperation

Godmorgon,

I natt sov ju Filip över hos mina föräldrar och det tror jag var väldigt populärt! Såg en kommentar angående just det att vi fortfarande träffar mormor och morfar trots Coronatider. Det är ju en del riktlinjer och det är många som undviker att träffas, men vi har diskuterat fram och tillbaka och till slut bestämt oss för att fortsätta att ses, Alla får göra det som känns bäst för var och en, men vi har så nära kontakt och ses jämt att vi valt att fortsätta så. Vi träffar inga andra och är extremt försiktiga så vi får hoppas att vi klarar oss..

Jag Oskar och lilla Adam hade det i alla fall supermysigt igår kväll och även nu på morgonen har vi haft lite extra mysigt. Vi har till och med lyxat till det med att äta frukost i soffan framför tvn. Det är något som vi aldrig gör annars så det var uppskattat!

Jag tror att detta var väldigt nyttigt för pojkarna då dom alltid annars är tillsammans och gör allt ihop. Det kan vara bra att separera dom ibland och nu efter en natt isär så saknar Oskar sin storebror jättemycket så det ska bli kul att se när dom återförenas senare idag.
Vi har det påskfint här hemma och det är så vackert att se alla starka färger pynta vårat hus. Älskar påsken!

Om en stund ska vi klä på oss och gå ut och leka lite grann när Adam ska sova sin första lur för dagen. Förresten! Han vände sig från rygg till mage igår för första gången! Det händer så otroligt mycket med honom nu och han har gått från nyfödd liten bebis till stor bebis som kan massor. Det är häftigt!

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Vi har tagit beslut att inte träffas men barn o barnbarn bor flera mil bort så då blir det ju på ett annat sätt. Ses på facetime och ska måla påskägg tillsammans ändå. Nu är vi över 65 ochså. Den här smittar ju väldigt så det är bäst att vara försiktig!
Christel
,
Jag har en liten fundering bara .... samtidigt som du skriver att ni inte träffar någon så var ju M i affären och träffade på hostiga barn Jag träffar de mina endast utomhus just nu och vi kramas inte . Glad Påsk
susannajungblom
,
Vi måste ju handla mat? 😊 Glad påsk!
Christel
,
Klart man måste handla , bara alla tar sitt ansvar och gör vad man kan för att inte sprida smittan .Den som själv inte blir så sjuk kan smitta någon som kanske får sätta livet till och aldrig mer få träffa sina nära o kära . Fortsatt trevlig helg
susannajungblom
,
Exakt. Men barnen i affären var alltså inte våra barn eller några vi kände. Jag tycker också att man måste ta detta på allvar!