September senaste 5 åren

Godmorgon,

Jag är hemma med Oskar idag som fick feber igår. Det verkar vara någonting som kom fort och gick över lika snabbt, men självklart vill vi inte lämna honom på förskolan även fast han mår bra idag, utan han får vara hemma så att vi säkert får veta att han är helt 100 innan han kommer tillbaka till vardagen igen. Så idag ska jag ta hand om lillen och ge han lite extra kärlek, se på film, vila, äta gott och bli helt och hållet friska.

Det slog mig precis att det redan är september månad och det fick mig att vilja kolla tillbaka i arkivet vad vi gjort under denna tiden dom senaste åren sen vi startade bloggen. Som ni vet är ju detta som en dagbok för mig och jag älskar att titta tillbaka och minnas dom fina stunderna jag haft tillsammans med min älskade familj. Så vi börjar 2014, första septembermånaden som jag bloggade.

Eftersom jag har flera tusentals bilder så är det svårt att välja, så därför har jag tagit en bild från den andra september varje år och så utgår vi efter det.

September 2014
Jag kommer ihåg denna dagen mycket väl. Vi hade bott några månader på Holter i vårt nybyggda hus och jag fick besök av min vän, Elin, som hade flyttat till Stockholm. Just denna dagen tog vi bilen in till city för att äta lunch och det var sensommar i luften. Vi satte oss på en uteservering och pratade om livet. Filip var 10 månader och som alltid på bra humör. Älskade pojke!

September 2015
Nu var jag höggravid med Filips lillebror, endast några dagar innan förlossning är denna bilden tagen och hela familjen var så förväntansfulla över att få träffa den nya lilla familjemedlemmen. Jag gick ju över BF med 10 dagar så nu var vi på övertid. Filip gick fortfarande hemma med mig och hade inte börjat i förskolan än. Vi bodde i huset som vi byggt och den här tiden på året var jag väldigt lycklig kommer jag ihåg. Det var många gravidhormoner som surrade runt i min kropp och jag grät ofta glädjetårar över att jag var så lycklig över allt jag hade i mitt liv. Jag kände att jag hade allt jag någonsin kunnat drömma om och vem kunde ana att det ens kunde bli bättre än så här..

September 2016
Livet lekte och det var fantastiskt att vara tvåbarnsmamma! Hur var ens livet innan Oskar kom till världen? Från dagen han kom har det varit en fest och aldrig en tråkig stund. Pojkarna älskar varandra och varje dag som vi spenderade ihop var så roliga. Under denna septembermånad hade jag varit hemmafru/hemmamamma i nästan 3 år så suget efter att hitta ett yrke och något annat än bloggen att jobba med dök upp i mitt huvud lite då och då. Dock väntade jag många månader till innan jag började leta efter något mer att göra. Här var fortfarande huvudfokuset barnen och jag älskade att vara hemma med dom små!

September 2017
Nu hade pojkarna börjat på förskola och gått där i några månader. Dom älskade det och det var en fröjd att se hur många nya vänner dom fick och vad roligt dom hade det på dagarna. Jag började jobba som flygvärdinna och trivdes med det, dock var det tufft att gå från att ha varit hemmafru i 4 år till att plötsligt lämna bort dagen på förskola och börja jobba fulltid. En omställning som dock var nyttig för hela familjen. Det känns viktigt att också få sakna, längta och inse hur mycket man älskar.

September 2018
Ja hörni, 2018 var förra året det och då var vi i Kroatien. Vi skulle dit för att fira min 30årsdag och vilken fin resa det var. Pojkarna är 4 och 2 år och det visade sig vara en fantastiskt fin ålder att resa på. Allt var spännande och det var så kul att få åka på en resa och se världen genom barnens ögon. En fin septembermånad vill jag verkligen lova!

September 2019

Denna septembermånad ser jag fram emot. Oskar fyller 4 år och det ska vi fira tillsammans med närmsta familjen. Jag känner på mig att det blir en mysig sensommar och höstmånad med en hel del mysiga kvällar ute på terassen under en härlig värmelampa. Filip kämpar på i skolan och tycker det är spännande att gå dit och lära sig nya saker på dagarna och träffa nya vänner. Oskar har redan fått en del kompisar på sin avdelning och tycker också det är kul att umgås med dom på dagarna. Jag kämpar på i graviditeten och M ska snart få ta bort sitt gips.

Det ska bli kul att titta tillbaka igen nästa år på hur det blev, men en sak är säker och det är att jag är evigt tacksam över att jag får leva ännu en septembermånad med dom jag älskar allra mest. <3

 

Gillar

Kommentarer

Christel
,
Hej en liten fråga ! Hur gamla är barnen ? Du skriver att 2018 är barnen 4 & 2 och i år fyller Oskar 4 Kram
Celine,
Åh vilka fina bilder! Du är otroligt fin på alla dina bilder.
tokyofru.blogg.se
susannajungblom
,
Nejmen vad gullig du är! Tack 😊
susannajungblom
,
Ja Oskar var 2, fyllde 3. Nu är han 3 fyller snart 4 😊 Filip var 4 fyllde 5, är 5 nu och fyller snart 6 😊
Nat
,
Fina och mysiga bilder
susannajungblom
,
Tack! 😊