Showtime från Stronger

REKLAM FÖR STRONGER

Hej på er, Idag släpptes en ny kollektion hos Stronger som jag tycker är så himla snygg!! Jag har på mig ett set som kallas för Showtime och storlek S passar på mig. Jag är 168cm lång och väger ca 60kg.
Med rabattkoden SUSANNA20 får ni just nu 20% rabatt på hela sortimentet hos Stronger så passa på att shoppa om ni har lust på nya fina träningskläder!
Tightsen jag har på mig hittar ni *här* och toppen *här*. Finns även i svart! Jag har ju fått ryggskott så jag kommer ta det lite lugnt med träningen i dag också, men promenera och röra på mig ute i naturen kommer jag definitivt att göra. Det är ju så varmt och härligt ute nu så det är skönt att komma ut och röra lite på sig. Plus att jag fick besked om att det bara var nyttigt för ryggen att inte sitta still. Vet ni vad vi bokade igår förresten? Jo en segelbåt! Så i sommar ska vi ut och segla en vecka och det ska bli så himla kul och härligt! Eftersom man inte kan resa utomlands eller hitta på något socialt så tänkte vi att det var ett ypperligt tillfälle att åka ut och segla med familjen. Underbart! Så nu längtar jag massvis till dom kommande semesterveckorna. :) Vad ska ni själva hitta på under semestern? Eller hoppar ni semester i år när det är som det är i världen?

Gillar

Kommentarer