Sista kvällen i Split

Då fortsätter min lilla historia om hur vi hade det i Kroatien och den fina staden Split. Tycker för övrigt att alla borde åka dit, minst en gång i livet, då det var en av dom finaste städerna jag varit i.
Sista kvällen lät vi barnen vara vakna så länge dom ville. Oskar hade sovit en stund på dagen så att han skulle orka med en sen kväll och Filip är så pass "stor" nu att han orkar vara vaken relativt länge om han får för oss.

Vi gick ut och åt middag på en jättemysig restaurang mitt i smeten. Maten var inte jättefantastisk, men det var mysigt, vinet var gott och det fanns massa kul att kolla på. När vi hade suttit i ca två timmar så fick barnen spring i benen så då bestämde vi oss för att promenera omkring och hitta ett bageri som vi kunde köpa med oss efterrätt ifrån.
Det kändes lite surealistiskt att gå omkring på gatorna sent på kvällen med våra små liv och det var nog en upplevelse för barnen att vara uppe så sent och se så mycket nytt.

Vi kunde inte avslutat våran resa på ett bättre sätt!
Jag är så oerhört tacksam över mina fina pojkar. Barnen är gudomligt snälla, söta och roliga att umgås med och min man är bara helt otrolig!

Just nu sitter jag på flygplatsen och väntar på att jag ska börja jobba. Måste säga att jag redan längtar till semestern i November. Tiden går så himla fort så på sätt och vis känns det inte som att det är så lång tid kvar...
  • Resor

Gillar

Kommentarer

Nat
,
Så sjukt obehagligt med den där grejen på Filip som han fick i vattnet,, hoppas han mår bra nu. Är det ett djur eller fiske eller vad är det för nåt? var finns dom? otroligt läskigt i alla fall. krya på honom kramar
susannajungblom
,
Jag vet! Jätteläskigt Det kallas för Anemone och sitter på klippor i havet. Filip är fortfarande dålig och har ont av såren den gav honom.. kram på dig