Sista sensommardagarna

Nu kan man känna i luften att sensommaren är här och att man får passa på att försöka njuta av dom sista dagarna som det är möjligt att sitta ute på terassen. Poolen har vi stängt av och snart så är det väl dessutom dags att plocka undan utemöblerna, ställa in grillen i garaget och förbereda inför vintern. Eller går jag lite för fort fram nu? ;)
Jag vet inte varför, men denna sommaren har känts alldeles för kort och jag har haft svårt att njuta av dom varma dagarna eftersom dom varit så få och försvunnit lika fort som dom kommit.

Det känns väldigt konstigt att veta att detta är sista sommaren som vi kommer att bo i detta huset.. Jag är glad över att vi bestämt oss för att flytta, samtidigt som jag är ledsen då jag verkligen älskade detta huset. Det är det första som vi byggt tillsammans, här som Filip och Oskar varit under sina uppväxter. Vi har fixat och grejat dagarna i ända, men på tre år inte blivit färdiga då vi har så mycket annat som vi måste prioritera. Så nu får vi försöka njuta dom sista sommardagarna för året här, kanske sitta ute några fina dagar under hösten och sen får vi se när vi får sålt och när övertagelsen för dom nya ägarna blir. Om vi har tur så kanske vi får några fina vårdagar och tidiga sommardagar här också. Allting beror på det nya boendet och dom nya ägarna helt enkelt..
Jag ska göra en video och visa er huset en dag här snart då jag vet att det är många av er som är nyfikna. Plus att jag har lust att göra en video så att jag kan minnas hur vi hade det här. Phu, nu kändes det plötsligt lite sorgligt igen. Varför är det så egentligen? Hur kommer det sig att man blir så fäst vid ett hus? Minnen antar jag...

Gillar

Kommentarer