Sista sommardagen och gravidmassage

Hej på er,

Jag är så glad för det känns fortfarande som att det är sommar och jag som trodde att den var över efter dom två kalla veckorna mitt i augusti. Men nu verkar det som att vinden har vänt och att värmen är tillbaka, frågan är bara hur länge detta härliga håller i sig? Jag tippar på att detta är den sista härliga, varma sommardagen vi får i år och det är ju inte så konstigt med tanke på att det faktiskt är 1a september imorgon.
Vi har haft en fin förmiddag här hemma tillsammans med mina föräldrar. Jag och pappa har tränat och så har vi varit ute och badat med barnen. Nu ska vi strax äta lunch och sen ska jag iväg på en gravidmassage. Som ni vet har jag mått sämre under dom senaste dagarna med onda värkar och strålningar ut i rumpan och efter att ha läst lite om det och pratat med massören så verkar det som att en massage är den bästa medicinen. Jag behöver hjälp med att slappna av och massera ut spänningar i min rygg, samt försöka få bort det onda som strålar ut i rumpan. Igår fick jag så ont på eftermiddagen att jag knappt kunde gå och att känna sig så låst i sin egen kropp är banne mig inte kul...

Efter massagen ska vi förmodligen åka ut med båten, vilket förmodligen kommer att bli för sista gången i år. Sen ikväll blir det middag och mys och självklart lördagsgodis!

Gillar

Kommentarer