Sista tiden som gravid - Nu är jag redo!

Godmorgon hörni!

Nu har jag fått ordning på allt som ska vara fixat till förlossningen och det känns så oerhört skönt och jag har inte längre någonting som tynger mig.
BB-väskan är packad och jag har gjort en liten mysig video som kommer upp på kanalen när jag redigerat den. Vi har långhelg tillsammans med familjen eftersom barnen är lediga från förskola/skola på måndag så jag får sätta mig med den videon på tisdag.

Sen har jag även skrivit ett förlossningsbrev som jag ska ta med mig till förlossningen.

Jag har bestämt mig för sjukhuset jag ska föda på efter många om och men och nu har vi äntligen beslutat oss för att föda på Borås födeavdelning. Vi har varit där en gång och träffat den underbara personalen och jag har även hört massvis av positiva erfarenheter därifrån så det känns helt rätt. Nu har jag ställt in mig på Borås så vi får hålla tummarna att dom har plats för oss den dagen det är dags.

Alla viktiga inköp är inhandlade så som barnsäng, bilstol, barnvagn, flaskor, babysitters, nest, och alla andra nödvändigheter som blöjor kläder och sånt. Jag känner mig så förberedd som jag kan vara nu och jag är mer än klar för att äntligen få träffa vårt tredje lilla mirakel

Gillar

Kommentarer