Sjöös lyxiga lunch

En sak som är hundra gånger bättre i Sverige än Norge är luncherna. Att gå ut och få en varm lunch, salladsbuffé, kaffe och kaka till ett rimligt pris finns inte i Norge då dom inte riktigt har den lunchkulturen som vi har här. Det är stressigt att få i sig något att äta då man endast har 30 minuter på sig så därför äter dom flesta norrmän bara en macka under sin korta rast.

Här har vi god tid på oss och hinner med mycket på en timma och därför passar många på att lyxa till det med en god lunch mitt på dagen. Vi har ju turen att ha den bästa restaurangen endast några meter ifrån vårt hem så när jag har hemmakontor så passar vi på att gå ner dit och äta.
Sjöö heter restaurangen för er som undrar och dom har även öppet senare under dagarna och serverar också middag. Tips till er som vill äta lyxig och alltid utsökt mat!

Min pappa har kommit hit nu och ska passa barnen medan vi går på föräldramöte. Det ska bli intressant att höra hur första tiden för barnen har gått och så hoppas jag också att få höra lite om hur det kommer att bli i skolan framöver. Hittills är vi jättenöjda med både förskola och skola och är så otroligt glada över att pojkarna fick börja där.

Nu måste vi skynda oss iväg, vi hörs sen!

Gillar

Kommentarer