Sjukskriven

Godmorgon,

Som jag berättade för er igår så har jag fått ryggskott och kan knappt röra mig... Jag har aldrig varit med om något liknande men jag kan i princip inte röra mig alls..

Igår skulle vi egentligen ha kört tillbaka till mina föräldrar i Sverige för att hämta barnen, men istället fick min pappa köra med pojkarna hela vägen hem till oss eftersom jag inte kunde röra mig. Mina föräldrar är så snälla, omtänksamma och fantastiska och jag kan inte tacka dom nog för hur fina föräldrar och mor- och farföräldrar dom är till mina älsklingar. Jag är så tacksam.
Filip och Oskar var ju hos mina föräldrar i helgen och dom hade haft det så himla mysigt. Jag är så glad över att dom har en så fin relation och det känns så skönt att vi har några som vi litar på med barnen. Ibland behöver man ju som sagt lite vuxentid för varandra och då är det skönt att man har några man kan få hjälp av. Plus att barnen älskar att vara hos mormor och morfar!

Jag har i alla fall blivit sjukskriven tills vidare och har i princip ingen möjlighet att lämna sängen. Dock ska jag försöka röra på mig för att bli av med besväret, men i dag känner jag inte att jag klarar något annat än att ligga och tycka synd om mig själv, knapra värktabletter och ta det lugnt.

Gillar

Kommentarer