Sjukstuga och vila

Godmorgon,

Här är det en liten sjukstuga tyvärr med förkylning från höger till vänster. Jag har varit förkyld, men mår bättre. Adam har varit lite tät i näsan och haft svårt att sova, men när han ligger lite upprätt så går det okej. Oskar är helt frisk, men M hostar och är förkyld och stackars Filip har tappat rösten, hostat som attan och ökat i feber, som kom som en blixt från en klar himmel och var på 38,7 igår eftermiddag till 39,2 idag så honom ska vi ta till läkaren nu kl 10.00.

Adam har börjat få ett mer tydligt mönster på sina dagar med mer vaken tid. Han har bestämt sig för när han vill äta, när han vill vara vaken och när han vill sova. Innan sov han nästan hela tiden och var bara vaken en kort stund innan han ville äta, så man märker att någonting har hänt dom senaste dagarna.
Jag älskar när han ligger och sover och kan sitta och se på honom för alltid om jag fick lov. Nu när M har varit hemma så har det varit lättare för mig att fokusera på minstingen medan han har varit mer med dom stora barnen.
Trots förkylningar så har vi ändå kunnat göra roliga saker tillsammans, men nu när Filip har fått feber så får vi hålla oss hemma idag. Vi får se vad läkaren säger sen. Samtidigt som man hoppas på ett virus som han kan bli frisk från själv så hade det samtidigt varit skönt om det var en bakterie som han kunde få medicin mot så han blir frisk fort!
  • Adam, Bebis

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229