Sjukt mycket kläder!

Alltså, jag trodde nästan inte det var sant att vi hade så här mycket kläder från barnen. Det var hundravis av plagg i samma storlekar, bodys, byxor, tröjor, tshirts, badkläder, pyjamaser, skor, ja you name it - barnen har haft det! Det lustiga med det hela är ju att man alltid säger "Varför har barnen inga kläder!? Vi måste köpa nytt!" och så går man och handlar lite till. Nu vet jag bättre, det handlar bara om lathet och vi måste helt enkelt bli bättre på att hålla i ordning och tvätta kläder oftare för det här var nästan pinsamt vad mycket kläder vi köpt..
Jag fick hjälp av mamma och pappa att märka plaggen med strl och pris så att folk lätt kan hitta och sen la vi grejerna i totalt 7 stora påsar och en flyttlåda. Jag hade även en ammekudde, gunga, cykelhjälm och lite annat smått och gott med mig till loppisen.
Jag drog med mig min mamma till Alströmer matsal för att lämna av alla grejer. Förutom mig var det tydligen 60 andra säljare som skulle placera alla sina saker på loppisen. Helt otroligt vilken superfin grej det här är alltså, en barnloppis med massvis av fina fynd som man kan inhandla till sina familjer. Tips till alla som har möjlighet - Åk till Alingsås Barnloppis imorgon, mer info kan ni hitta på deras facebooksida >HÄR<. Det börjar klockan 09.00 och slutar 15.00. Åk dit och fynda vet jag!

Jag sprang även på mina barndomsvänner, eller barn och barn, vi var vänner på gymnasiet. Men oavsett så var det väldigt kul att se dom med sina söta bebisar och barn. Jag fick en enorm hemlängtan kan jag lova och jag saknar mina vänner supermycket. I min vardag så är det ingenting jag direkt tänker på, men nu när jag såg dom så blev jag väldigt glad och kände att jag saknade dom mer än vad jag trott.

Just för tillfället sover pojkarna och mina föräldrar är iväg för att äta middag med några vänner. Så nu ska jag redigera dagens vlogg och äta lösgodis. Trevlig fredagskväll!

Gillar

Kommentarer