Sjukvården

Godmorgon,

Dom senaste dagarna har varit jobbiga för Filip, trots att vi gett honom medicin kontinuerligt så har han haft ont och inte velat äta...
Vi pratade med sjukhuset som sa att det var okej om han inte åt så länge som han fick i sig vätska. Det enda han vill dricka är Sluch som går att köpa på Nervesen så det gör vi med jämna mellanrum. Men det känns ju fruktansvärt jobbigt att han inte vill äta någonting och det hugger i hjärtat av att se honom ha så ont. Det har gått en vecka sen han opererades nu så man tycker ju att det borde vända snart.

Nu när jag är i gång med att uppdatera er om sjuklingarna i familjen så tänkte jag även berätta att M har fått en tid för ny MR på sjukhuset den 8e Augusti. Så nu hoppas vi att dom kan komma fram till vad problemet är en gång för alla.

Om det är en sak som jag har förstått när det kommer till sjukvården så är det att det tar den tid det tar. Det är ingen vits att stressa eller bli irriterad över tiden när det inte är någonting som man kan påverka. Vi får vara tacksamma över att vi faktiskt har en sjukvård som alla får hjälp från när det behövs.

Jag vet att det är många som klagar över sjukvården och visst finns det mycket att förbättra, men här i Norge så måste jag säga att jag är oerhört tacksam över hur bra det faktiskt fungerar och att man alltid får hjälp när man behöver det.

Nu ska jag återgå till att rå om sjuklingarna i hemmet och även mig själv som inte är bra, men jag klagar inte, jag lever ju..

Gillar

Kommentarer

Pernilla Johansson,
Det är lätt att klaga på sjukvården. Vi i norden behöver inte klaga för vi får alltid vård även om det i vissa fall kan ta lite längre tid. Är det akut så kommer man in och får vård. Hoppas de kan se vad värken beror på nu så han får en lösning på vad det är. Jag hoppas att det kommer bli bättre för Filip så han kan äta. Smärta är ingen höjdare.
nillaskrypin.se
susannajungblom
,
Exakt.. Ja det hoppas jag med. 😊 Kram på dig
Nat
,
Stackars lillen, inte lätt att vara liten och sjuk och inte lätt att vara förälder till ett sjukt barn kram på er
susannajungblom
,
Nej det är det verkligen inte 😟 Kramar tillbaka