Skapa minnen

Hej på er,

Igår kom M hem från Norge och det kändes, som det alltid gör, som att vi äntligen var hela igen. Det är så konstigt det där för jag kan knappt fatta hur jag kunde leva innan jag mötte honom. Sen den dagen vi möttes så kändes det som att något som jag tidigare saknade äntligen var funnet. När vi möttes blev jag helt enkelt hel och det känns ju som ett bevis på att äkta kärlek och en så kallad själsfrände är på riktigt. Min man är min soulmate och jag mår obeskrivligt bättre när vi får vara tillsammans.
Idag började vi i alla fall dagen med att gå en promenad genom stan. Barnen har blivit så duktiga på att gå så det är inge som helst problem att promenera några kilometer då det är så himla kul på vägen. Vi tar det i pojkarnas takt och utforskar och leker lekar under tiden som vi går.
Och sen har vi ju självklart också en liten åkbräda på vagnen som dom kan snålskjutsa på om dom blir trötta i benen.
Denna veckan har det ju varit näst intill sommarvärme så i helgen tänkte jag börja rensa lite bland vintergrejerna. Det känns ju inte helt nödvändigt att ha tjocka vinteroveraller och kappor kvar i alla fall? Så dom tänkte jag slänga upp i boden för att lämna plats och utrymme i hallen. Sen ikväll ska jag och M laga en skattkarta till barnen som dom ska få på lördag. Jag har själv ett av mina bästa barndomsminnen från just påsk. Det var från ett år när vi var i Boston och hälsade på mina kusiner som bodde där. I USA är ju allting så pampigt och stort och det var även påsken. Vi var ute i en skog letade efter påskägg och det var så himla roligt. Ett av dom finaste minnena i livet. Det kommer såklart inte bli lika häftigt här då vi är i lilla Alingsås, men vi kan ju försöka göra så gott vi kan för att skapa ett så fint minne som möjligt för dom små. För det är ju trots allt barnen påsken är till för. ;)

Gillar

Kommentarer