Skin tightening

I samarbete med Strömmen laserklinik
Jag har inte pratat om det så mycket här i bloggen, men efter mina två förlossningar där jag gick upp drygt 20kg så efterlämnade det lös hud på magen. Jag gick ner i vikt väldigt fort och det hängde inte riktigt huden med på och den har tyvärr heller aldrig dragit ihop sig så som jag skulle önskat i eftertid. Så därför blev jag överlycklig när jag hörde att Strømmen Laserklinikk utför en laserbehandling som kallas för Skin Tightening.
Behandlingen går mer eller mindre ut på att man för lasern över magen för att få upp värmen under minimum 10 minuter. Värmen ska ligga på ca 42 grader vilket gör att huden blir fastare.
Jag har varit på två behandlingar än så länge och jag kan redan se tydliga resultat sen jag startade. Dock behövs det ytterligare några behandlingar innan önskat resultat syns. Man kan behandla magen med ca 3 veckors mellanrum och det ska vi göra på mig. Jag har tagit bilder på magen innan vi startade och kommer att ta en bild efter varje behandling, samt såklart efterbilder när vi är färdiga och jag är redan väldigt positivt överraskad och glad över hur jag ser ut.
Om ni önskar en konsultation med Dr. Kingsley hos Strømmen Laserklinikk så är det bara att ta kontakt på telefon 0047-400 80 400 eller mail mariadasan@laserlegene.no.

Vill ni veta mer om denna behandlingen eller har några andra funderingar kring andra skönhetsbehandingar så kan ni besöka deras hemsida >HÄR<.

Detta är en behandling som alltså stramar åt huden och gör den fast och fin. Fungerar på alla storlekar och resultatet blir som det låter - att man får en tightare hud.

Nu ska jag ta en promenad för att hämta barnen på förskolan. Efter att ha haft dom borta över helgen så vill jag helst inte vara utan dom mer än nödvändigt idag. Kram på er!

Gillar

Kommentarer