Skitcool tändare!

Godmorgon,

Omg, igår var det total snökaos i Norge och jag skulle jobba. M skulle även på jobbresa så vi hade skaffat barnvakt under en timma som både jag och han skulle vara borta från hemmet. Jag skulle egentligen landat igårkväll klockan 22.05, men det blev inte riktigt så. Förseningar på grund av snökaos gjorde så att mitt flyg inte landade fören tre timmar senare!! Och min mans flyg blev inställt. Galet.

Så jag kom hem vid ca 02 i natt och sen var det bara att hoppa upp ur sängen vid 06.45 när Oskar vaknade och ropade "Mamma, jag vill upp!"
Trött som få hasade jag mig upp ur sängen och gick upp för att hämta Oskar. M hade redan åkt till jobbet och Filip låg och sov. Vi gick ner och tog fram lite frukost och satte oss vid köksbordet och tände lite levande ljus.
Jag har ju glömt att visa er vilken cool tändare vi fick i julklapp i år på julklappsleken som vi alltid kör. En elektrisk tändare som man laddar upp med hjälp av USB. Så jäkla cool!
Så nu slipper vi ha massa tändare överallt som slutar fungera och bara är jobbiga. Denna tändaren lever för evigt, coolt va? ;)

Gillar

Kommentarer