Skogshjortarna

Godmorgon,

Igår checkade vi ut från allt som har med omvärlden att göra och så tog vi med oss matsäck, klädde oss varmt och gick ut till Skogshjortarna i Alingsås för att spendera hela dagen i den fina naturen.
Adam vaknade upp i vagnen när vi kom fram och var lite skeptisk till den starka solen och röken från elden till en början, men mjuknade och blev go, glad och sprudlande när han fick sitta hos sin mormor.
När brasan hade brunnit till sig så tog vi fram korven och började grilla. Trots att termometen bara visade 6 grader ute så var det ändå varmt i solen och framför elden. Efter några veckor med regn så kändes det oerhört skönt att få i sig lite påfyll av D-vitamin från solens strålar.
Efter att vi ätit upp så hängde vi upp hängmattor i träden som pojkarna kunde ligga och vila i. Oskar kunde ligga still i några få minuter, men Filip däremot är en riktig livsnjutare som låg där länge och tog det lugnt.
Efter att ha varit ute i det fina vädret, fått andats in den friska luften och bara umgåtts med dom jag älskar mest så kändes det faktiskt som att jag mådde bättre. Ångesten försvann under dagen och jag mådde bättre än på länge när jag bara fick sitta där i solen och njuta av att inte göra någonting annat än att bara vara..
Filip fick lära sig att tälja också och tog med sig sin första pinne hem sen. Han var så stolt och det kan jag förstå!

Nu är det tillbaka till verkligheten igen, måndag, ny dag, nya måsten och ingen man vid min sida. 5 dagar till nästa helg, men det ska vi klara av.

Kram S

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Så mysigt och härligt ni verkar ha det.