Skolfotografering

Godmorgon,

Hoppas ni sovit gott, själv så har man varit vaken några timmar i natt på grund av att båda barnen vaknade. Jag tror att det var en lite väl händelserik dag igår med kalaset så förmodligen var det många tankar som snurrade i deras små huvuden, plus att dom åt massa godis och socker som kanske påverkade deras sömn negativt. Men nu är det en ny dag och dags att blicka framåt!
Idag är det skolfotografering på skolan och barnen tyckte att det skulle bli superkul att bli fotade! Dom är ju två pojkar som är vana vid kameran och att jag och M alltid fotograferar och publicerar bilder på dom, så för dom är det inga konstigheter utan bara något som dom tycker är kul och ser fram emot.
Vi snuddade ju ämnet i min senaste vlogg på kanalen och där konstaterar ju Filip att han bara tyckte det var kul att bli igenkänd. Så allt det här pratet om bilder på barn och att man inte får visa dom hit och dit tycker jag personligen börjar bli lite löjligt och överdrivet. Men det är bara min åsikt. Hoppas inte den där lagen går igenom till nästa år för då vet jag inte hur många föräldrabloggare kommer överleva. Och hur blir det med barnmodeller? Får inte klädföretagen heller visa bilder på barn framöver? Undra hur man då ska få inspiration till att köpa till dom små..?
Jag skulle aldrig publicera några bilder på pojkarna som dom inte skulle vara stolta över. Det är endast fina bilder som ger goa och glada minnen och som dom kan se tillbaka på när dom är äldre och förhoppningsvis glädjas åt. Så jag kan inte riktigt förstå vad som är fel eller dåligt med det. Känns lite som att folk försöker hitta problem att ”lösa” hela tiden men jag kan inte riktigt se problemet i att publicera fina bilder på sina älskade barn. Eller?

Gillar

Kommentarer