Sköna linneklänningar

Inlägget är reklam för Lindex och innehåller annonslänkar

Godmorgon mina vänner, I natt så har vi fått sova med lite avbrott emellanåt och det känns nu på morgonen vill jag lova. Jag är en person som är väldigt styrd av hur jag har sovit och om jag inte fått minimum 8 timmar så mår jag inte så bra. I natt vaknade Oskar och ville ha bubbelvatten och så blev han gnällig när det inte var tillräckligt med bubblor i, sen ropade Filip och även fast M tar barnen på nätterna så vaknar jag och det är slitsamt i sig. Jag vet jag är bortskämd med hur min man tar hand om mig och pojkarna, men tro mig, jag tar det inte för givet utan jag uppskattar allt han gör för oss och är så innerligt tacksam! Men på grund av lite halvkass sömn så tror jag att det blir en väldigt lugn dag idag. Kanske jag till och med lyckas sova lite middag på dagen när det passar?
Som ni kanske har sett så bor jag i linneklänningar just nu. Jag har dom även när jag inte är gravid, men nu när jag har fått lite mage så är det så skönt att inte ha några byxor eller shorts som sitter över magen. Även fast jag bara har gravid-underdelar så är det ändå jobbigt att det trycker på magen, så därför är klänningar underbart för mig just nu!

Alla linneklänningarna är från Lindex och jag har alla tre - svart , blå-grön och röd

I eftermiddag blir det ultraljud för min del. Tyvärr får man ju inte ha med barnen så jag får gå själv. Jag har lite delade meningar med det där eftersom mina barn är så involverade i bebisen och jag tror det hade varit kul för dom att få följa med och se på lillen inne i magen för att få ännu mer förståelse för vad som faktiskt döljer sig inne i min runda mage. Men sen å andra sidan så kan det ju se lite läskigt ut och det är väl därför barn inte får följa med och se. Jag läste en av kommentarerna på mitt inlägg angående min oro för lite sparkar där det stod att det kan bero på att moderkakan ligger i framvägg och att man då aldrig får känna sparkarna från utsidan. Det hoppas jag verkligen inte är mitt fall då jag så gärna vill att barnen och M ska få känna bebisens sparkar när den tiden kommer. Det är ju en av dom häftigaste upplevelserna som jag kommer ihåg från mina tidigare graviditeter. När man kunde sjunga för bebisen och hålla handen utanpå och känna en fot. Det är ju så himla häftigt och någonting jag skulle bli väldigt ledsen över om jag inte fick uppleva igen.. Så jag håller verkligen tummarna stenhårt idag för positiva nyheter angående moderkakans plats i magen. När är det egentligen man börjar känna sparkar? Jag kommer inte ihåg men jag hade för mig att det var ca v 20, eller har jag fel?

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Klart att man kommer känna sparkar även om moderkakan ligger i framväggen, jag har haft både i fram o bakväggen, kommer inte riktigt ihåg när ja kände sparkarna första gången i framväggen, men barnmorska säger från v.24 ska man kunna känna bebis i magen varje dag.. Hoppas ni känner snart .
susannajungblom
,
Så skönt att höra ☺️❤️