Sköna sensommarkvällar

Hej på er,

Hoppas ni har haft en fin onsdag. Jag brukar alltid hinna blogga på morgnarna och skriver alltid godmorgon till er, men imorse så hade jag ingen tid över och fick helt enkelt prioritera. Det var lite stressigt att få allt att falla på plats och när jag väl börjar stressa så fungerar ingenting och det ena leder till det andra och till slut blir det bara kaos. Meeeen, till slut var dom stora pojkarna lämnade och den lille likaså och jag satt svettig och superstressad i bilen och körde till skolan. Haha, tur att bilen har AC!

Tredje dagen på skolan var sjukt kul i alla fall. Vi får göra så mycket roligt tillsammans och jag får lära mig mer om det som verkligen intresserar mig. Jag har seriöst aldrig känt att något varit så här rätt innan så som jag känner nu. Det är underbart.

Efter skolan hämtade jag alla mina älsklingar och sen åkte vi till mina föräldrar och umgicks lite på deras takterass.

Jag njuter verkligen av dessa sköna sensommarkvällar som man kan sitta ute till sent och umgås i värmen. Vi får passa på att vara utomhus nu för tyvärr ser det ut att börja regna till helgen.

Imorgon ska vi paddla kanot på skolan och det ska verkligen bli superkul! Hihi, jag behöver nog inte säga en gång till att jag älskar min nya skola, men jag ÄLSKAR min nya skola!

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

joakimramqvisthallin
joakimramqvisthallin,
Härliga dgr ju, kvällar likaså.. 😉👌🤗
nouw.com/joakimramqvisthallin