Släktgolf 2020

Godmorgon,

Ända sen 2005 (tror jag det är) så har vi haft en tradition i våran släkt och det är att spela släktgolf. Det är en tävling där alla vi som spelar golf tävlar mot varandra och sen på eftermiddagen har vi prisutdelning och på kvällen träffas vi och äter middag. Den som vinner får arrangera och alla i släkten får åka till den staden personen bor i för att försöka kamma hem titeln.

Och kan ni gissa vem som vann i år? ;)

Om ni följer mig på Instagram så har ni förmodligen sett mina storys där jag visar er vem som vann, nämligen JAG!!!

Det gick jättebra för mig och även alla andra i den bollen som jag gick i. Min kusins barn, Max, var riktigt duktig och det var kul att gå med någon som spelade så bra. Men på grund av mitt höga handicap och samtidigt bra spel så tog jag hem segern, vilket är superkul då jag får arrangera släktgolfen nästa år i min hemstad! Många av min släkt har inte varit hemma hos oss än så det ska bli kul att få visa dom hur vi bor och visa dom våran fina stad. Plus att jag älskar att ha hand om festliga tillställningar så det ska bli skitkul nästa år!

Men, tillbaka till Kalmar och helgen.

Här har vi min underbara släkt (minus min gudfar som tar kortet).

Sorry för bildkvaliten i detta inlägget, men jag hade inte med mig kameran utan har tagit bilder med mobilen och fått bilder skickade till mig, så som den ovan som någon annan har tagit med sin mobil.

Efter att vi minglat, delat ut priser och jag hållit mitt tacktal så gick vi vidare till Söderport restaurang där vi åt middag och hade skoj på kvällen.

Vi hade det verkligen supermysigt i Kalmar och det var kul som alltid att få träffa alla. Jag är så glad att vi har släktgolfen eftersom det blir den enda gången på året som vi träffas. Utan släktgolfen vet jag seriöst inte om vi hade tagit oss tid att åka dit så ofta..

Så nu längtar jag som tusan till nästa år!

Det tog oss ungefär fem timmar att köra hem igår eftersom vi körde lite fel, men när vi väl kom hem så var det underbart att först få lägga sig på terassen och sola, för att sedan svettig gå ner och ta ett dopp i det blå.

Det är något magiskt att få komma hem efter att ha varit borta. Uttrycket "Borta bra men hemma bäst" stämmer så himla bra!!

  • Familjen

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,
Men vad mysigt det låter!!
nouw.com/linnealarssonss
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Ja men det var supermysigt också 💛
nouw.com/susannajungblom