Sliten..

Hej igen,

Ledsen för att ännu en dag passerade utan ett mysigt morgoninlägg här på bloggen. Jag har helt enkelt inte haft någon tid, ork eller lust till att ta fram datorn och sätta mig för att skriva när jag går upp vid femtiden för att göra mig klar till jobbet. Imorses var det extra tufft att gå upp eftersom det var så himla mörkt ute och det enda jag ville var att ligga kvar under täcket jämte min man. Men plikten kallade och som tur var så hade jag världens bästa kollega som gjorde dagen väldigt kul. Vid 12 var jag färdig på jobbet och då åkte jag raka vägen hem till mina älsklingar. Hör och häpna, då ville M åka till Ikea! Haha, det händer seriöst ALDRIG att han föreslår det då han hatar att gå där. Men jag däremot, jag älskar att gå runt på Ikea så jag hängde glatt med.

Några timmar på Ikea och några timmar skruvandes av nya hyllor här hemma så är jag helt slut... Såååå sliten, trött och fullkomligt utmattad.
Det känns att det har varit några långa arbetsdagar denna perioden så nu ser jag fram emot lite lugnare dagar från och med måndag. Imorgon har jag ingen aning om hur dagen kommer att ser ut eftersom jag har Standby, men jag antar att det är en del av nöjet i detta jobbet, att ingen dag är den andra lik.

Pojkarna ska strax lägga sig men står för tillfället i duschen. Om jag lyckas hålla mig vaken under läggningen så är det ett under men i så fall ska det nog inte mycket till innan jag slumrar till på soffan som jag lyckats göra varje dag nu den senaste veckan. Någon mer än mig som blir lite extra trött under vinterhalvåret? Tänk stackarna som bor uppe i norr....

Gillar

Kommentarer