Sluta blogga?

Hej på er,

Jag har tänkt och tänkt och tänkt dom senaste dagarna. Eller, rättare sagt är det någonting som jag har funderat på väldigt länge, men som jag inte riktigt vågat göra. Det är ju det här med bloggen.. Den har hängt med mig som en stor del av mitt liv dom senaste 7 åren och jag har stundtals älskat att ha den, samtidigt som den i perioder har gett mig ångest och varit jobbig.

Det lustiga med det hela är att jag önskar att förespråka en sund, hälsosam och hållbar livsstil, men tyvärr känns det inte helt sunt att fortsätta blogga i den mån jag gör just nu för ett hälsosamt mående. Bloggen tar så mycket tid och är det någonting som vi inte har oändligt av så är det just tid.

Min tid är dyrbar och jag önskar att lägga min tid på sånt som gör mig lycklig och om jag skulle skriva ner allt som gör mig lycklig i en lista och sen skriva ner det som påverkar mig mindre bra så kommer bloggen definitivt i den kollumen.

Tanken har ju slagit mig flertal gånger att sluta blogga helt.. Men då känner jag samtidigt en stor sorg över att jag inte längre kommer använda min plattform som en dagbok för mig själv där jag sparar fina minnen.

Så, vad har jag egentligen bestämt mig för? Jo, jag kommer att ha kvar bloggen, MEN, jag kommer inte ställa lika höga krav på mig själv längre. Jag kommer skriva här när jag önskar, när jag känner att jag vill och att jag har något att dela. Jag kommer inte längre blogga för att försöka vara intressant, för att jag "måste" uppdatera varje dag eller för att jag ska hålla platsen på topplistorna. Nej, jag kommer blogga om jag vill och när jag vill.

Detta kommer förhoppningsvis släppa min ångest och press på mig själv. Jag kommer istället att fokusera mer på att uppdatera min Instagram där jag igår nådde 11K följare! Att uppdatera Instagram känns inte jobbigt då det går betydligt mycket snabbare att lägga upp en bild och skriva en kort liten test om den. Plus att det är mer fokus på träning som är mitt största intresse i livet. Det är kul helt enkelt och ingenting som stressar mig.

Så, vad händer här nu? Ska ni sluta klicka in här? kommer bloggen eka tomt? Nejdå, som jag sa kommer jag uppdatera i den mån jag tycker det är kul. Jag älskar ju att skriva och fotografera, men jag vill inte ha den pressen på mig som jag känner att jag alltid haft dom senaste åren. Känner jag för att ta en dag med barnen och bara vara så kommer jag inte ens lägga en tanke på att jag "måste uppdatera". Jag tror det kommer blir bra och göra gott för mig.

Livet är för kort för att göra saker för andra som inte känns helt bra för sig själv. DU är viktigast i DITT liv. Kom ihåg det!

Kram på er så hörs vi när vi hörs helt enkelt ;)

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,

Tycker du har en väldigt sund och bra tanke om bloggen! 😊

nouw.com/linnealarssonss
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
SanGaia
SanGaia,

Wow va fin du är i glasögon!

nouw.com/sangaia