Smaskig Paella

Hej på er,

Idag har jag fått gjort en hel del, känns det som i alla fall. Jag lämnade barnen tidigt på förskolan eftersom Filip skulle in till Oslo med förksoleklassen. Sen sa jag till pedagogerna att jag skulle hämta Oskar tidigt eftersom han skulle till tandläkaren idag. Insåg sen när jag kom hem att jag sett fel på dagarna och att det är imorgon han ska dit. Typiskt mig att vara så snurrig, men tur att jag upptäckte det innan vi kommit dit!

I alla fall, sen åkte jag till en sjö för att fotografera bilen. Vi ska sälja våran lilla Volkswagen Eup och har lämnat in den för grundlig rengöring. Så nu ska vi bara fota och lägga upp en annons så hoppas vi att någon nappar. Om den inte blir såld privat så kan vi sälja den till en bilfirma, oavsett vad så blir det bra!

Efter det så gick jag en promenad runt sjön. Det var sol när jag gick, men lustigt nog så var det fortfarande is på många ställen av vägen. Antar att det tar lite längre tid för snön och isen att smälta i skuggan, även fast det är nästan 20 plusgrader på dagarna nu..

När jag kom hem efter det så var det en dam som hörde av sig och ville köpa våran stora fina spegel i vardagsrummet. Självklart skulle hon få köpa den så hon kom hit och hämtade den. Perfekt!

Sen blev jag lite uttråkad så då hämtade jag pojkarna på förskolan och så gick vi till en lekplats och lekte lite grann innan vi gick hem för att äta middag.
Tips till er som gillar sallader är att ha i vattenmelonbitar i. Mums så gott det var! Jag gjorde bara en sallad som vi brukar ha med isbergssallad, gurka, avokado, paprika och tomat, men så toppade jag det hela med vattenmelon.

Paellan stod M för. Han är riktigt duktig på att laga mat. Han gör det dock alldeles för sällan, ca 1-2 gånger per år ungefär får han för sig att laga mat och då blir det alltid något speciellt och väldigt, väldigt gott!

Ikväll ska vi inte göra så mycket, jag brukar alltid bli så trött på kvällarna ändå så vi ser väl på någon film som jag somnar till innan läggdags. Imorgon är det en vanlig dag igen bortsätt från att Filip har övernattning i förskolan. Det är jättekul att dom hittar på så mycket skoj med förskoleklassbarnen, men just att sova över ville inte Filip vara med på. Han fick däremot vara med på kvällen så vi hämtar honom bara innan dom andra ska lägga sig så får han sova hemma med oss.

Hoppas ni haft en fin dag så hörs vi imorgon igen, Kramar S

Gillar

Kommentarer