Smidig shopping

Inlägget innehåller Adlinks

Nu är det inte länge till vi ska åka till Kroatien på semester som ni kanske vet och jag har ju gått helt bananas när det kommer till mina semesteroutfits! Bikinis och strandkläder har klickats hem i massor och nu ser jag så himla mycket fram emot att få hem allt så jag kan testa och se vad som passar. Bästa med internetshopping är ju att det är så himla enkelt med allt. Först får man hem grejerna, så kan man prova hemma i lugn och ro och sen kan man skicka tillbaka det som eventuellt inte passar. Superbra ju!  

1.Florence Top / 1. Florence Short / 2. Ruffle Halter Top / 2.Ruffle Brazilian Panty / 3. Wrap Front Soft Bikini / 3. Frill Tie Side Brief / 4. Ruffle Bandeau Bikini / 4. Ruffle Tie Panty / 5. Tie Front Broderie Playsuit / 6. Bundle of Frills Swimsuit / 7.Smock Bikini Top / 7. Smock Bikini Panty / 8. Deep V Swimsuit / 9. Orange Frill Bikini top / 9.Orange Frill Bikini panty

Det är inte min grej att gå och svettas på ett köpcenter och testa bikinis och kläder i ett trångt provrum där butikspersonalen ständigt kommer och frågar om jag behöver hjälp. Jag har blivit så himla mycket för internetshopping då det är så himla mycket smidigare. Håller ni inte med?
Skulle nog tro att fler och fler butiker kommer att stängas ner och om några år framöver kommer förmodligen internethandeln ha tagit över helt och hållet. Såklart trist för all butikspersonal, men om inte internet tar över kommer förmodligen robotar göra det om teknologin fortsätter att avancera i samma takt som den gjort senaste åren.

Gillar

Kommentarer