Snabbvisit i Alingsås

För några dagar sen så var vi ju på hemligt uppdrag i Alingsås och jag kom precis på att jag glömt publicera ett blogginlägg med bilder därifrån. Så det kan gå va! ;)
Vi bodde i alla fall hos mina föräldrar och det tycker barnen är superkul eftersom dom har sin mormor och morfar att leka och busa med under dagarna. Det är dessutom väldigt skönt för mig och min älskade man som får lite avlastning och hjälp med barnen, vilket ger oss lite mer frihet och möjlighet att fokusera på annat.
Eftersom Alingsås är en riktig fikastad så kom det ju sig naturligt att vi skulle besöka ett utav mina favoritfik, Coffeehouse.
Vi satt en bra stund på cafét och fikade, pratade och hade det mysigt. När jag är i Alingsås så känner jag mig som hemma, men det är kanske inte så konstigt det med tanke på att det är här jag är uppväxt.
Filip kunde inte bestämma sig om han ville ha bulle eller chokladboll, men eftersom det är så billigt i Sverige så fick han båda två ;) Nejdå, skämta bara, eller, hehe, om man jämför med Norge så är det nästan gratis.
Det är lustigt det där hur man får starkare och starkare behov att vara nära familjen när man blir äldre. Jag har bott i Norge i 10 år och det har gått bra och känts fantastiskt. Det är ju i Norge jag har mött min man, fått barn och skaffat mig ett ordentligt liv. Men, trots att jag gjort allt för att känna mig som hemma i grannlandet så dras jag alltid tillbaka och längtar efter att få "komma hem" någon gång snart igen..
Nu är det ju tur att vi bara har 3,5 timmar att köra så att det är lätt att komma och hälsa på när man vill. Nästa gång vi åker till Alingsås nu blir förmodligen i jul och jag längtar redan.

Idag är jag i Bardufoss uppe i Nordnorge och det är ca 20 minusgrader här. Så jag håller mig inne. Dock tänkte jag gå till gymmet och träna en stund innan jag ställer mig i en varm och härlig dusch. Skönt.

Gillar

Kommentarer