Snälla hjälp mig!

Godmorgon,

Sovit gott? Vi har kommit in i en liten dålig cirkel när det kommer till nätterna här hemma. Det är liksom 50% chans att man får lov att sova i sin egen säng då pojkarna kommer över och lägger sig på tvären. I natt var det min tur att knata över till Oskars säng och lägga mig där för att få sovit en gnutta innan solen gick upp.

Trött idag? Jo ja det är jag. Jag känner också att jag har lättare för att bli sliten, men det kanske inte är så konstigt nu när man är i vecka 28 i graviditeten.

Men, skit samma, vi trotsar tröttheten och tar vara på dagarna och det var precis det vi gjorde igår efter att vi hämtat pojkarna från förskolan och arbetsdagen var över. Vi åkte nämligen och köpte en monsterfika på stan och sablar vad goda chokladbollar Espresso House har!!!
Är det nåååågon som har ett recept på dessa godingar? Snälla hjälp mig att hitta ett recept!! Haha. Jag har aldrig ätit så goda chokladbollar och jag måste till och med erkänna att dom slår Delicatobollar med hästlängder, även fast det är min tidigare stora favorit!

Jag har googlat runt lite utan att ha hittat något recept och tidigare när jag bakat chokladbollar så har dom aldrig blivit så goda som dom man köper. Men nu har jag fått sån craving på dessa utsökta bollar så jag får väl helt enkelt åka och köpa ett lass på cafét, synd dock att dom kostar 25kr styck, blir ju lite dyrt om man ska köpa många.

Gillar

Kommentarer