Snö, snö, ännu mera snö

Inlägget innehåller Adlink

Då var det snart dags för oss att tacka, bocka och buga för denna gången. Det har varit supermysigt som alltid att spendera några dagar i Alingsås och jag längtar redan till nästa gång vi kan åka hit.

Jacka >>HÄR<<

Det har varit rätt så kallt här med mer snö än vad det brukar vara och nu ska vi åka hem till vårt hus som är omringat av ännu mera snö. Vi ska ju flytta snart och får tillgång till vårat nya ställe redan 1 april, men har huset till 27e april vilket ger oss tillräckligt med tid att flytta på. Jag har sålt dom flesta möblerna i huset men har en hel del kvar. Bland annat har vi utemöbler och lite annat som vi måste bli av med, men först måste vi nog skotta fram dom under all snö. Om det är någon av er som bor runt om Oslo och har lust att köpa snygga rottingmöbler så är det bara att hojta till! Vi kommer att åka senare ikväll när barnen ska sova, tror det blir lättast för mig att köra då, plus att vi bara kan bära över dom från bilen till sängarna sen när vi kommit fram. Så nu har vi några timmar kvar i Alingsås och om jag känner oss rätt så blir det väl ett besök på lekplatsen, kanske en härlig promenad och sen måste jag packa ihop alla grejer som ligger utspridda överallt i mammas och pappas lägenhet. :)

Gillar

Kommentarer

Julianne Fjell
,
Hei, Vi har kjøpt huset deres og vil gjerne kjøpe utemøblene 😊 Ta gjerne kontakt. Tlf 45290028
Torres
,
Duktig du är, heja dig! Håller med om att man oftast bara handlar på barnavdelning Jag är precis likadan, men det är så kul att man inte kan låta bli Ljuvliga färger på kläderna du valde och vilket pris för allt Kram fina fina du ❤️