Snygga kappor

Inlägget innehåller reklamlänkar från Ellos

Jag är förmodligen inte ensam om att älska hösten och alla snygga kläder som man har på sig under kyligare dagar. Själv är jag helt besatt av snygga kappor och har faktiskt klickat hem den beiga som ni ser här nedan. Den var relativt billig och supersnygg tycker jag! Älskar att känna mig stilig och kappor kan verkligen hjälpa till med det. Dock får jag vänta ca 5 veckor innan jag kan använda den då jag förmodligen inte får stängt den på grund av gravidmagen. Men efter bebisen har kommit så blir detta kappan ni kommer få se mig i under slutet av hösten, vintern (om det inte blir för kallt) och början på våren.

Natur / Svart / Röd / Gråmelerad / Grön / Lila / Gul / Rosa / Blå / Rutig / Brun

Förra året hade jag en blå kappa som jag fick från Lindex hösten 2016 och den är fortfarande superfin tycker jag. Det som är bra när man köper kläder med bra kvalitét är att man kan ha dom år efter år utan att dom slits ut.

Vet ni vad vi ska göra nu? Jo vi ska åka iväg till Göteborg och gå på cirkus! Barnen är superexalterade och jag måste erkänna att detta ska bli väldigt skoj även för mig. Vi ska dit tillsammans med min pappa, men han är redan i Göteborg så jag ska åka tåg med pojkarna och så möter vi upp honom där. Bara tågresan i sig är ju spännande och något som vi inte brukar göra. Det blir ett toppenavslut på en väldigt bra dag!

Gillar

Kommentarer