Snygga sommaraccessoarer

Inlägget innehåller Adlinks

Godmorgon alla goa och glada, Visst är det skönt med helg? Äntligen är det fredag igen och denna helgen är både jag och M lediga och kan spendera dagarna tillsammans med barnen. Underbart!
Solglasögon - *Klick* , Sjal (liknande) - *Klick* , Klocka (liknande) - *Klick* , Väska (liknande) - *Klick* , Linne - *Klick* , Byxor - *Klick* , Tofflor - *Klick*
Jag ska absolut inte klaga på den härliga värmen vi haft dom senaste månaderna (!) men jag måste faktiskt erkänna att det är rätt så skönt att det är lite svalare ute nu. Att kunna gå i ett par slappa och sköna långbyxor och ett linne utan att svettas sönder känns ju fullkomligt underbart. Ca 25 grader och sol bakom lite lätta moln är perfekt!
Jag har fått många komplimanger för mina solglasögon och jag älskar dom verkligen själv! Dom är lite speciella eftersom det inte är vanliga Rayban pilotbrillor som dom flesta har, utan dessa är från Celiné och är aningen seethrough, med ett snyggt skimmer. Älskar dom! Det finns 1 par kvar hos Members där dom har 800kr rabatt!! Så om du är snabb kan du klicka hem sista paret HÄR om du vill ;)
Det är så himla kul med accessoarer tycker jag! Nu har jag en relativt dyr smak när det kommer till acc och dagens tillbehör som ni ser på bilderna ovan är från Burberry (sjalen), Celiné (solglasögonen), Rolex (klockan), Gucci (väskan), men det finns så många billigare och fina alternativ också och jag har hittat en hemsida som jag bara tokälskar som har så himla mycket snyggt. Vet inte om ni hört om den sidan förr för den var ny för mig. Men Dennis Maglic heter sidan och dom har massa fint till väldigt billiga och bra priser. Bra va? Nu mina vänner ska jag äta frukost och sen överväger jag att gå till gymmet och köra ett lätt träningspass. Jag har ju varit dålig, men känner mig så gott som frisk så jag antar att det inte kan skada om jag tränar lite lätt? Kram på er, vi hörs lite senare igen!

Gillar

Kommentarer