Snygga sporttoppar

I samarbete med Ellos

Goooooood morgon!!

Hur är läget? Själv vaknade jag på ett strålande humör jämte min älskade man och två av våra pojkar. Adam sov lite oroligt i natt så honom fick jag lyfta över någon gång mitt i natten eftersom han sover tryggare jämte mig. Sen kom även Oskar över och la sig tätt intill och somnade om. Finns det något bättre än att vakna upp jämte dom man älskar mest. Men det var en liten filur som saknades så honom sprang vi över och gosade hos när han vaknade lite senare.

Jag har redan hunnit med ett morgonpass här hemma. När jag tränar hemma kör jag oftast med Tabatalåtar då det är lättast att hålla motivationen uppe. Och en sak till som är viktigt när jag tränar hemma är att klä sig snyggt. Ja, tro det eller ej, men det hjälper faktiskt även fast ingen ser dig för man ser ju sig själv, eller hur?

Visst gör det skillnad med ens motivation när man har snygga träningskläder? För mig gör det otroligt mycket i alla fall och därför vill jag tipsa er om dessa supersnygga sport-topparna från Calvin Klein. Sååååå snygga, såååå sköna och en riktig motivationshöjare!

Så morgonträningen är avklarad och nu är det dags för skola.

Puss och kram på er, hoppas ni får en underbar måndag!

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Supersnygga! 🙌🏽

nouw.com/hilmak
Nikolina
,

Men gud vilka muskler du har! Jättesnyggt - och såklart toppen för kroppen 😊 kram