Snygga träningskläder

REKLAM i samarbete med MIGHTYSOLO

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon, Som ni vet så tränar jag en del nu för att må så bra som möjligt. När endorfinerna sprudlar i kroppen så mår man ju så himla mycket bättre både fysiskt och psykiskt vilket resulterar att jag orkar mer under hela dagen.
Eftersom att jag har varit en och annan vända på gymmet så har jag även provat ett och annat träningsplagg och jag måste faktiskt säga att jag hittat ett märke nu som passar mig riktigt bra. Dessa tightsen sitter så snyggt på och man kan känna hur det stramar åt runt låren vilket är en skön känsla när man tränar. Det är kul att känna sig fin när man går på gymmet då man blir lite extra motiverad att träna på. Efter att ha fött 3 barn så ser inte min mage ut som den alltid har gjort så därför föredrar jag tights som är höga i midjan och det är dessa som jag har på bilden. Dom kallas för Fit + Black och du hittar dom <HÄR> i flera färger.
Den matchande träningstoppen håller brösten på plats och ger ordentligt med stöd, vilket behövs när man tränar hårt. Åter igen, jag som ammar och har behov av extra stöd behöver en topp som denna som håller in på ett bekvämt sätt. Toppen hittar ni <HÄR> Och vet ni vad? Just nu får ni 15% på HELA STORTIMENTET hos Mightysolo med rabattkoden MightyJungblom15 . Så passa på att unna dig något snyggt nu som du kan ha när du tränar! PUSS OCH KRAM S

Gillar

Kommentarer