Sol, bad och regn

Godmorgon,

Den här semestern som vi haft dom senaste tre veckorna har varit helt fantastiskt. Det har varit skönt att ha min älskade man hemma hos oss dygnet runt och jag har äntligen känt att jag kan slappna av mer och ta hand om mig själv. Jag har ingenting emot att vara mamma och ha fullt ansvar för barnen, men ibland känns det väldigt skönt att kunna pusta ut och låta någon annan ta över.
Nu är tyvärr semestern slut för våran del och M är redan i Norge och jobbar. Jag är hemma själv med pojkarna och det är inte sol längre utan riktigt pissväder. Så vi får försöka sysselsätta oss med roliga saker här hemma istället. Som tur är har dom badat av sig så det räcker den senaste veckan och både Filip och Oskar har lärt sig simma. Filip är riktigt duktig och simmar helt själv, medan Oskar har börjat simma korta sträckor, men det släpper nog mer och mer för honom också snart. Än så länge vill Oskar ha armpuffarna på sig, men övar lite då och då att simma när Filip inte behöver all uppsikt.
 
Dom är så himla duktiga och det är så kul att se hur trygga dom är i vattnet. Känns ju väldigt skönt för oss eftersom vi bor så nära sjön.

Denna veckan blir det nog inga bad då vädret verkar hålla sig i ett stadigt lågtryck, men vi får som sagt hitta på roliga saker inne. Det som står på schemat är bland annat att baka, bygga koja, leka med pokemon, bygga lego, pussla, pyssla och pärla. Riktigt mysigt ändå!

Gillar

Kommentarer