Solbrillor och sandaler

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon, Som ni kanske förstått så är vi just nu i Alingsås och här är det sommar vill jag lova! Det känns som att vi åkte en månad fram i tiden när vi lämnade Norge och kom hit!
Nu när vi har packat så har jag lyckats packa bort nästan alla sommaraccessoarer och däribland alla mina solglasögon! Jag har ingen aning om vart dom har tagit vägen, men förhoppningsvis har jag lagt dom i någon flyttlåda på något smart ställe. Dom lär ju dyka upp när vi packar upp allt i vårt nya hem sen, men tills dess så har jag klickat hem lite nya härliga solbrillor som jag hoppas kommer snarast!
Och så var det sandalerna. Vart tog dom vägen? Dom har nog legat nedpackade sen förra sommaren och tills nu har jag inte saknat dom. Men så har jag känt under dagen att det hade varit skönt att lufta tårna istället för att ha dom instängda i varma gympadojor. Så jag klickade hem ett par Birkenstock. Ett par till mig och ett till min älskling! Gårdagen har verkligen varit en superdag för oss by the way. Vi har hunnit med massor, bland annat besiktning och frisören och på kvällen var jag och M på Ikea och handlade massa småsaker till vårt nya hem. Fast, det blir ju inte riktigt "bara småsaker", utan vi fyllde hela bilen! Det var kul att bara få vara oss för en stund och ni som läser min blogg vet att jag älskar Ikea men att min man hatar det, så det var nog årets shoppingtur till Ikea. Så nu får jag vänta till 2020 innan det händer att vi åker dit igen!!

Gillar

Kommentarer