Som fiskar i vattnet

Godmorgon,

Alltså, gårdagen var en dimma kan jag ärligt erkänna. För er som följer mig på Instagram så är ju inte detta något nytt, men för er som inte gör det så ringde i alla fall min klocka 03.40 igår morse. Taxin skulle hämta upp oss utanför mina föräldrars hus klockan 04.00, så det var bara att gå upp, klä på barnen och åka iväg till flygplatsen. Galet. Trots lite sömn så skötte sig barnen alldeles exeptionellt måste jag säga. Jag trodde att dom skulle vara trötta och gnälliga, men icke. Dom var på bra humör och var jättesnälla under hela resan och verkade inte trötta alls. Dom var vakna hela flygningen och ända tills vi satte oss i taxin, där somnade både jag och Oskar. Filip var dock vaken.

När vi kom fram badade vi i jacuzzi och chillade på takterassen, det var ju fint väder här hemma också, men trots det så saknade vi allihopa Spanien.
Det är något speciellt med att vara utomlands. Vattnet är skönare, värmen i luften är underbar och man mår bara helt enkelt väldigt bra när man är i ett annat land på semester. Kan ju i och för sig vara för att man heller inte har några måsten eller plikter när man är ledig, utan bara kan ta dagarna som dom kommer, det är skönt.

Nu, idag, är det andra bullar däremot för nu är det flyttdags och strax kommer min svärmor och Viktor, en kompis, och hjälper oss att flytta. Phu, känner redan att stressen smyger sig över mig igen..

Gillar

Kommentarer