Sommar på riktigt

Godmorgon!

Sommaren kom verkligen tidigt i år och sjön har redan värmts upp så att det har blivit riktigt skönt att bada i vattnet!
Imorses blev jag alldeles förskräckt när jag såg att Adam hade något på bröstet. Först trodde jag att det var smuts, men när det inte gick att pilla bort så slog det mig att det måste vara en fästing! Är det någonting som jag tycker är hemskt så är det just fästingar, inte bara för att dom är vidriga små kryp, utan för att man kan bli riktigt jäkla sjuk av det, Adam är ju för liten för att vaccinera sig mot TBE, men vi andra i familjen ska definitiv vaccinera oss. Jag och Oskar fick en tid redan idag som någon hade avbokat, men sen är det väntetid i ca 2 veckor, så Filip och M får gå på dropin senare i veckan. Nu får vi bara hoppas att jag lyckades ta bort hela fästingen och att Adam inte blir dålig. :(

I eftermiddag ska Filip ha med sig en kompis efter skolan, något han sett fram emot och tycker ska bli superkul! Sen är det inte så mycket mer som händer idag, utan vi tar det som det kommer, vilket är rätt så skönt ändå! ;)

Gillar

Kommentarer