Sommarlistan

Inlägget innehåller Adlinks

Godmorgon, Våra dagar är rätt så lite bloggiga om ni förstår vad jag menar. Att ständigt skriva om hur sjuka och jobbigt vi har det så tänkte jag istället skriva om hur jag skulle önska att våran sommar kunde bli. Jag menar, om man bortser från alla bekymmer och krämper så har vi det ju faktiskt väldigt bra och hoppas på att resten av sommaren kommer att bli så här: Tre saker du vill göra i sommar Jag vill bada, resa och äta massvis av glass!
Tre saker du INTE vill göra i sommar Jag vill inte vara sjuk längre, jag vill inte slösa tid inomhus framför tvn och jag vill absolut inte spendera mer tid på sjukhuset Vad blir din sommarplåga 2018? Jag skulle inte vilja kalla det för plåga då jag absolut älskar låten, men det är faktiskt "Friend of mine" med Avicci som spelas mest ur mina högtalare nu för tiden. Landet eller stan? Varken eller, tycker det är skönast att vara mitt emellan. Ha lite stad samtidigt som man får landetkänsla. Perfekt att vara i Alingsås där du har lite av varje. Vad grillar du helst? Lax! Jag har blivit tokig i grillad lax med en avokado och mangosallad till. Mums! Vad är sommarmat för dig? Sommarmat är mat som är frisk, lätt och fräsch så som sallader, frukter och bär. Sommarjobb - ångest eller glädje? För mig är arbetet detsamma oavsett årstid så skulle vilja säga att det är glädje då jag stortrivs i mitt jobb. Vad är din värsta sommarinsekt? OMG jag HATAR getingar. Det är det absolut värsta lilla småkryp jag vet om! Vilka böcker ska du läsa? Ni som följer min blogg vet att jag inte läser böcker, så antar att det inte blir någon i år heller. Har du tänkt besöka några särskilda platser? Ja vi ska bland annat till Kroatien och Spanien i sommar/sensommar Vad är det somrigaste plagget du har?
Denna söta, gula och somrigt söta toppen. Älskar att ha så lite kläder på mig som möjligt när det är varmt då jag hatar att svettas. Denna toppen gör att jag dessutom kan få en snygg bränna på axlarna. Ni hittar toppen >HÄR< för endast 49kr! Sommarregn - ja eller nej? Jag skulle såklart vilja säga nej då jag föredrar sol. Men, det behövs lite regn för att hålla våran planet grön och blomstrande, så därför kan jag tacka ja till lite sommarregn då och då så länge solen dominerar. Har du tänkt utmana dig själv i sommar? Vet ni vad, jag har faktiskt utmanat mig själv när det kommer till kosten i sommar då jag har ätit Alkaline. MEN, nu börjar jag tröttna och får se om jag orkar hålla på denna strikta diet. Vilken är din bästa sommarrutin? Oj, tror faktiskt inte jag har någon direkt rutin på sommaren.. Att ta vara på varje dag kanske - "Carpe diem"

Gillar

Kommentarer

Yolanda,
susannajungblom
,
Tack 😊