Sommarlistan

Mina planer för sommaren:

Planerna för denna sommaren har varit att försöka njuta av varje sekund som vi får spendera tillsammans med barnen. Vi har varit lediga sen i Maj och kommer att vara tillsammans tills pojkarna börjar förskolan i mitten på Augusti. Vi har inte haft någonting planerat sen långt tillbaka, utan har varit impulsiva och gjort det som faller oss in. Bland annat tog vi en spontantur till Spanien, åkte till Oslo, har varit på badhus, besökt olika lekplatser, åkt ut med båten, ätit gott och bara umgåtts med när och kära. Perfekt sommar så långt och jag är säker på att resten av sommaren kommer bli lika händelserik och kul!
Bästa sommarstället:

För våran del har det bästa sommarstället varit att vara ute på sjön med båten. Med hjälp av den har vi hittat mysiga öar runt om i Mjörn och det har varit så mysigt varje gång vi varit ute och åkt båt!

Hur länge ska du vara ledig?

Vi ska vara lediga till barnen börjar förskolan i Augusti.

Vad oroar du dig för?

Jag är en person som försöker att inte oroa mig i onödan. Finns det ingenting som ger mig oro för stunden så har jag heller ingen oro i kroppen. Jag tar det när det kommer. Det är bättre att vara glad i onödan än att gå och må dåligt i onödan om man säger så.
Här badar jag helst:

Eftersom jag ÄLSKAR att bada så är det en svår fråga att svara på. Bäst är det såklart i Gerdsken där vi bor, men samtidigt är det så himla härligt att bada från båten i Mjörn. Jag vill heller såklart inte utesluta att bada i havet eftersom det ofta är där vi har det som härligast. Dock kan det klia lite efter man badat om det inte finns en sötvattensdusch, men det brukar inte störa mig så mycket. Så hmmm, jag har tre favoritställen havet, Gerdsken och Mjörn!

Favoritsommardoft:

Doften av jordgubbar, blommor som doftar när man cyklar förbi och nyklippt gräs.
Vad ser du mest fram emot?

Just nu ser jag fram emot att få spendera dom sista lediga veckorna med familjen. Det är ju det bästa jag vet så därför är alla dagar dagar jag ser fram emot framöver.

Vad kommer du köpa i sommar?

Jag har köpt en hel del solskyddsfaktorer. Detta är för att jag är lite klantig och ofta glömmer av att ta med ut och så är solen så stark att jag önskar att smörja mer. Så SPF50 har vi kanske 10 stycken här hemma. Sen har jag köpt en hel del lösa, sköna kläder så som långa, luftiga kjolar och stora t-shirts.

Det här lyssnar jag på i sommar:

Vi har lyssnat en del på härliga 70- och 80-tals listor på Spotify. Det ger mig bra feeling och många låtar får mig att minnas tillbaka på härliga minnen från förr.
Hur kommer du minnas din semester i September?

I September har vi massor av annat att glädjas åt, så vi kommer förmodligen inte se så mycket bakåt. Jag har ju precis fyllt år och vi har haft en fin sommar tillsammans, men i September har förskola/skola börjat och Oskar fyller 4 år så det är ingen dålig månad det heller för våran del. Även fast jag älskar sommaren bäst (som så många andra) så försöker jag se det positiva med alla dagar som vi får spendera tillsammans.

Hoppas ni gillade denna lilla sommarlistan och att ni njuter resten av sommaren nu!

Puss och kram S

Gillar

Kommentarer