Sommarlistan

Nu börjar semestern närma sig sitt slut och därför tänkte jag att det kunde vara härligt med en liten sommarlista för att gå igenom vad som hänt och hur jag ser på sommaren. Superkul om ni också har lust att svara på frågorna i era egna bloggar! Länka gärna i så fall till inlägget i kommentarerna här nedan så kan vi gå in och kika på varandras svar om sommaren :)

Vad har du gjort på din semester?

Oj vad har vi gjort? Vi har åkt massa båt, både motorbåt och segelbåt. Vi har badat, solat, ätit gott umgåtts med vänner, familj och tagit dagarna som dom kommer. Denna semestern har varit lite olik dom andra på grund av Corona såklart, men vi har gjort det bästa av situationen och sommaren har därför inte blivit så dum trots allt.

Reste du någonstans i år?

Nej i år höll vi oss i Sverige eftersom det inte känns rätt att resa med barnen under den här speciella tiden med Corona. Att sätta sig på ett flyg med munskydd och följa alla regler känns traumatiskt för barnen och inte något som vi vill utsätta dom för. Så utlandsresor får helt enkelt vänta tills allt är tillbaka till det normala igen.

Hur länge ska du vara ledig?

Jag ska bara vara ledig denna veckan också och sen ska jag faktiskt börja studera. Det ska bli så sjukt spännande att få fördjupa sig i sitt största intresse i livet och jag är så glad att jag kom in på en reservplats till slut. Barnen börjar skola/förskola redan nu på tisdag så jag försöker hitta på så mycket roligt med dom som möjligt nu dessa få dagarna som är kvar.


Vad har du lagt mest pengar på?

Vi la nog mest pengar på båten som vi hyrde och åkte runt på Västkusten med. Den kostade lite grann, men bortsätt från det har vi inte spenderat så mycket pengar mer än på god mat och glass typ.

Har du blivit brun?

Nej jag är lite försiktig när det kommer till solen och smörjer alltid in mig med SPF50 både i ansiktet och på kroppen, så jättebrun har jag inte blivit precis. Lite solkysst kanske, men definitivt inte lika brun som jag brukade bli i tonåren när man låg och stekte sig knallröd på stranden.

Har du hållit igång träningen under sommaren?

Att leva ett hälsosamt liv är ju min livsstil så att hålla igång träning på sommaren är inga problem alls för mig. Det har gått som det brukar gå och jag har tränat ca 5 gånger i veckan som jag alltid gjort.


Vad har du druckit?

Jag är kanske en lite tråkig människa när det kommer till dryck, men jag älskar faktiskt vatten mest av allt. Iskallt vatten eller möjligen bubbelvatten ibland när jag vill lyxa till det lite. Läsk, saft och andra söta drycker tycket jag inte om alls. Alkohol är heller inget jag föredrar mer än ett glas vin någon gång då och då, men väldigt, väldigt sällan faktiskt.

Vad har du ätit?

Oj vad har jag inte ätit? Haha, jag älskar ju mat! På sommaren föredrar jag fräscha maträtter så som sallader, fräscha frukter, grillad fisk och såklart glass i stora lass!

Här har vi en av mina favoriträtter som jag gör själv. Det är svartris, massa goda grönsaker, mango, koriander, passionsfrukt, lax och massa annat gott. Ni kan hitta detta receptet och många fler under kategorin "recept" här i bloggen.

Vad är det bästa med sommaren?

Att man kan bada! Jag älskar att bada och vet seriöst ingenting som är härligare än det. Att kunna ligga i vattnet och känna sig tyngdlös är ju bara för härligt, speciellt under sista delen av sommaren när vattnet har hunnit värmas upp till en härlig temperatur.

Vad gillar du att klä dig i på sommaren?

Jag brukar gå så lättklädd som möjligt då jag inte tycker om att svettas. Det ska vara skönt att leva och då kommer definitivt komfort framför stil. En tshirt och ett par slitna jeans ser ni mig förmodligen mest i på sommaren, eller i en bikini!

Vad har varit speciellt i år som skiljer sig från andra somrar?

Corona har helt klart påverkat våra val denna sommaren. I vanliga fall åker vi alltid ut och reser och vi hade bokat resa till mina föräldrars hus i Spanien under flera tillfällen i hopp om att få komma dit, men så har det blivit inställt varje gång. Sen har det såklart inte känts bra att resa oavsett under den här pandemin, så därför har sommaren i år skiljt sig en hel del från tidigare år. Men, vi har samtidigt gjort så bra vi kan av situationen och inte låtit denna situationen påverkat oss alldeles för mycket. Så vi har haft det underbart här hemma. Vi bor ju precis vid sjön så vi har badat en hel del och ätit väldigt många glassar. Sen har vi åkt ut med båten väldigt många gånger och gjort det barnen har haft lust att göra. Ska jag vara fullkomligt ärlig så har denna sommaren nästa varit en av dom bästa någonsin!

Hur har eran sommar varit? Har ni blivit påverkade av Corona, eller har det varit en härlig sommar trots allt?

Hoppas ni får en fortsatt härlig dag,

Kram på er!


Gillar

Kommentarer

StarOfUsA
StarOfUsA,
http://nouw.com/starofusa/sommarlistan-37403274 Där är min lista! 🙌🏼🙌🏼
nouw.com/starofusa
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Yaay så kul att du svarat på sommarlistan! Ska in och kika. Kram på dig 💛
nouw.com/susannajungblom
annaengborg
annaengborg,
Jag svarade på din lista, så roliga frågor! 😃 https://nouw.com/annaengborg/empty-3--37403362
Jag måste ändå säga att vi har haft en väldigt härlig sommar! Coronan har nog inte påverkat oss så jätte mycket då vi tycker om att ta det lugnt semester tider, är inte ute och reser så jätte mycket. Utan sommaren går åt till att ladda batterierna inför höst/vintern. Visst man är mer försiktig med folkmassor osv men på det stora hela så har det inte påverkat oss sådär jätte mycket! 😊
nouw.com/annaengborg
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Så bra 🙂 kram på dig 💕
nouw.com/susannajungblom
isabylund
isabylund,
Åh kul med en "utvärdering" sådär ändå.. kanske gör den också längre fram ! Hoppas du får en fin vecka <3
nouw.com/isabylund
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Gör det 😊 Kram på dig 🥰
nouw.com/susannajungblom
carroat
carroat,
Vilken härlig sommar! 😍
nouw.com/carroat
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
JenniferQ
JenniferQ,
Gud så härligt! 😊
nouw.com/jenniferq
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
FridaElaine
FridaElaine,
Roligt med frågor! Corona har defintivt påverkat men jag tycker ändå det gått bra. Man får anpassa sig efter förutsättningarna 😊

Jag körde ett inlägg med frågorna också! 😃 https://nouw.com/fridaelaine/sommarlistan-2020--37403958

Tack för inspirationen! 😊
nouw.com/fridaelaine
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Så kul! ska gå in och kolla sen 😘
nouw.com/susannajungblom
tildablanksvard
tildablanksvard,
Så roligt inlägg! Ska lätt göra ett jag med<3
nouw.com/tildablanksvard
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Å vad kul! 😍
nouw.com/susannajungblom
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Riktigt härlig lista! 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Å så kul att du tycker det 😍
nouw.com/susannajungblom
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
vilken super kul lista du delade med dej av 😊
nouw.com/amandamalmflod
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
pandi
pandi,
Jag håller med angående drycken; vatten blir man aldrig less på!💧
nouw.com/pandi
SusannaJungblom
SusannaJungblom,