Sommartiden

Godmorgon,

Här kan man ju lugnt säga att sommartiden har gett ett positivt avtryck på våran familj för här sover vi till 08 på morgonen. Imorse vaknade jag av mig själv kl 07.55 och när jag kom ut i vardagsrummet så satt Filip och Oskar där. Dom hade precis vaknat och gått upp och satt på tvn. Det känns rätt så skönt att dom är så pass stora nu att dom klarar sig själva en stund på morgonen ifall dom vaknar tidigt och jag behöver sova lite längre. Adam har det ännu bättre för han vaknade först 8.15. Helt otroligt skönt!
Det passar oss perfekt med lite sovmorgon nu för tiden eftersom Filips skola har satt upp olika starttider för barnen så att alla inte ska samlas i korridorerna samtidigt så därför börjar Filip 09 istället för 08 och för att inte krångla till det så får Oskar börja samma tid.

Under dom senaste veckorna har solen lyst starkt och det gör den även idag, så jag kommer att börja dagen med en härlig promenad när Adam ska sova sin första lur. Det har blivit standard för mig den senaste tiden eftersom det är så skönt att starta dagarna så. Frisk luft och motion kan nog vara den bästa medicinen för både kropp och själ.

Ha en underbar dag så ses vi snart igen, puss och kram!

Gillar

Kommentarer